Zajíc Staff *HLP
Level : Unlimited B-DA : Unlimited Coins : Unlimited Ryo : Unlimited Rank : Helper, B3 Experience : Počet príspevkov : 194 Join date : 06.03.2012
| Predmet: Nábor Pi august 17, 2012 12:37 am | |
| Nebudem písať slohy, iba napíšem, že na tomto fóre sa vyhlásil nábor na rozdielne funkcie, ktoré môžeš zastávať aj ty. Ak budeš spĺňať dané podmienky, skús šťastie a možno to budeš práve ty, kto bude v NR týme. Nábor spravím ja, a po vypísaní mi ho pošlete do PM, tam ihneď oznámim kto sa dostane do ďalšieho kola náboru, kde už bude na TS alebo na Skype vyberať náš Fondator. Požadujeme Part I.:
- Príslušný vek pre danú hodnosť
- Pevné nervy, trpezlivosť
- Ochota pomáhať hráčom
- Neutrálnosť a Nezaujatosť
- Schopnosť rýchlo a efektívne riešiť problémy
- Komunikácia na úrovni ( znalosť Českého a Slovenského jazyka + písanie s diakritikou )
- Dostatok voľného času
- Vlastniť programy Skype, Team Speak 3, Team Viewer + Sluchadlá a Mikrofón
- Samostatnosť, ale aj schopnosť pracovať v týme
- Maximálne poznatky z Naruta
- Plnenie príkazov hl. vedenia
Výhoda:
- Vyznať sa v administrácii a v každej funkcií fóra potrebnej pre build, ktorý bude vaša hodnosť obsahovať... ( Nie je to nutnosť [ u hodností WM, GM, HLP, EM, A ], ale výhoda, nerobí problém naučiť hocikoho s fórom pracovať minimálne na 75% )
Ponúkame:
- Pracovná doba non-stop 24 hodín, výnimky iba keď sa pracuje zo stránkou
- Zázemie a podpora NTG Naruto Revenge
- Možnosť sa podielať na výstavbe NTG Naruto Revenge
- Kolektív NR, možnosť budúcej spolupráce na rôznych projektoch v SR a ČR
- Priučenie práce s phpbb fórom, html, css scripty...
- Po dobre odvedenej práci máte možnosť nechať si napísať doporučujúci list priamo od nášho Fondatora, ktorý budete môcť využiť nie len v NTG, ale aj v iných textových hrách v ČR a SR. Hodnotenie vašej práce
- Jedno z hlavných slov na fóre
- Prístup do Interných sekcií, ktoré sú videné iba Staff týmom + prístup na porady NR týmu
Požadujeme Part II.:
- Chodenie na porady, vždy keď sa určí v Interných sekciach
- Sledovanie fóra, mailov, súkromných správ, riešenie problémov v hre, ale aj problém týkajúcich sa priamo hráčov
- Odpovedať a zaujímať sa o sťažnosti, dotazy a otázky hráčov, u niektorých hodností mať fórum prečítané skrz na skrz, tzv. poznať ho naspamäť
- Skrátene.... Aktivitu !
Prihlášky posielate mne do PM -> Zajíc ( Ignorujem všetky prihlášky, ktoré budú poslané inam ako mne do PM, tam Vám oznámim či postupujete ďalej na pohovor s Fondatorom, alebo nie... hneď ako sa mi bude dať. Ak dostanete verdikt neprešiel, nepýtajte sa ma prečo. ) Do prihlášky napíšte aj svoje meno aj Váš nick na fóre Koho hľadáme? :
- Developer ( Vek min.: 16r. )
- Admin ( Vek min.: 16r. )
GameMaster ( Vek min. 15r. ) x
- WebMaster ( Vek min. 14r. )
- EventMaster ( Vek min. 13r. )
Helper ( Vek min. 13r. ) x
| |
|